Kafe, Otel, Restoran Şemsiye Seçimi

22-10-2023 20:40
Kafe, Otel, Restoran Şemsiye Seçimi

Kafe, otel ve restoran şemsiyesi seçiminde müşteri odaklı düşünmek gerekiyor. Müşterilerin dış alanda oturacakları yerlerin tam olarak kapatılması için tek bir büyük şemsiye ya da birkaç farklı şemsiye tercih edilebilir. 

Mekânın bulunduğu yerin ne kadar rüzgâr aldığı seçilecek şemsiyenin dayanıklılığı bakımından önemli bir noktadır. Bunun nedeni şemsiyenin en büyük düşmanının rüzgar olmasıdır.

Mekânda alanı daraltmayacak gövde yapısına sahip şemsiye modelleri tercih etmek, Müşterilerin isteklerine göre kolay açılıp kapanabilecek mekanizmayı seçmek diğer önemli noktalardır. 

Büyük kafe, otel ve restoran şemsiyesi fiyatları da şemsiye tercihi yaparken dikkat edilmesi gereken bir diğer noktadır. Piyasada birbirine benzer birçok şemsiye farklı fiyatlarla yer almaktadır. Aynı ürünü daha ucuza aldım yanılgısına düşmeden önce mutlaka tercih edilen şemsiyenin gövde kalınlıkları, bağlantı elemanları ve kumaş kalitesine bakılmalıdır. Özellikle uzak diyarlardan getirilen tamiri mümkün olmayan şemsiyeleri tercih etmemek faydanıza olacaktır.

Gölgelik Şemsiye; uzun süre performansta yüksek verim alınabilecek, kaliteli ve uygun fiyatlı kafe, otel ve restoran şemsiyelerini müşterilerine sunmak konusunda çalışmalarını sürdürmektedir. Sadece satış değil satış sonrası bakım, yedek parça ve tamirat konularında da ürünlerinin arkasında duracak ve destek sağlayacaktır.

Kafe, otel ve restoran şemsiyesi seçerken mekânın mimari estetiğine uyumu yakalamak çok önemlidir. Şemsiye kumaşı ve rengi mekânın dekorasyon renkleriyle uyum sağlamalıdır.

Gölgelik Şemsiye; bu konuda da gövde rengi, kumaş rengi, firma logo ve ismi basımı konularında müşterilerine opsiyonlar sunarak tamamen özelleştirilmiş ürünlerle müşterilerine hizmet verme kapasitesindedir. 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.